AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 15:02

VIDEO/ Studentët nisin mosbindje civile, bllokohen rrugët në Tiranë

VIDEO/ Studentët nisin mosbindje civile, bllokohen rrugët në

Përshkallëzohet protesta e studentëve përpara kryeministrisë. Tashmë ka nisur mosbindja civile me bllokimin e rrugëve. Studentët kanë marrë vendim për t’u zhvendosur tek kryqëzimi i Zogut të Zi dhe janë duke përshkuar mespërmes sheshin ‘Skënderbej”e më tej rrugën e Durrësit.

[video width="640" height="370" mp4="https://cdnimpuls.com/tpz.al/wp-content/uploads/2018/12/zo.mp4"][/video]

[video width="640" height="370" mp4="https://cdnimpuls.com/tpz.al/wp-content/uploads/2018/12/zogu.mp4"][/video]