AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 12:52

Salianji: Të djegim mandatet, të udhëheqim protestat

Salianji: Të djegim mandatet, të udhëheqim protestat

Në mbledhjen e grupit të PD, deputeti Ervin Salianji, kërkoi nga deputetët e opozitës të djegin mandatet dhe të udhëheqin protestat kombëtare kudo. Burime për “BalkanWeb” saktësuan se deputeti Salianji ka kërkuar djegien e mandateve si akt politik dhe jo prej përfundimit të afatit.

“Duke e nisur nga protestat studentore, mesazhi ynë i qartë në mbështetje të tyre është qartësia politike me të cilin japim mesazhin. Nëse kemi një armik të dytë veç Edi Ramës kemi paqartësinë.

Unë mendoj që ne duhet të diskutojmë mirë si grup parlamentar i Partisë Demokratike me njëri tjetrin, sepse nuk ka qartësi strategjie së pari në mes nesh, kjo vendimmarrje nuk është “rrahur mirë” mes nesh.