AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 14:57

Studentët bllokojnë rrugët, reagon Edi Rama

Pas përshkallëzimit te protestës se sotme, ku nje pjese e studenteve janë larguar nga kryeministria duke u drejtuar ne segmente kuçe rrugore te Tiranes per te bllokuar qarkullimin, ka reaguar edhe kryeministri Rama.

Ne nje postim nen Twitter ai shkruan:

A mund t’ju pyes juve që ju mësojnë Doktorresha dhe Artisti të bllokoni rrugët e qytetit e dyert e fakulteteve, ndërkohë që mbani bllokuar rrugën e Dialogut, duke iu hedhur në fyt me sharje e akuza atyre që duan Dialog: Po çfarë borxhi ju kanë juve qytetarët e studentët e tjerë?

454545