AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 12:57

Protesta para kryeministrisë, policia ngre dron për ta monitoruar/FOTO

Me mijëra studentë, pedagog dhe qytetarë janë mbledhur para kryeministrisë për të kërkuar plotësimin e tetë kërkesave.

Ndryshe nga protestat e tjera, në këtë të sotme ka rënë në sy pjesëmarrja e lartë e efektivëve të policisë.

Krahas kordonit i cili është vendosur para kryeministrisë një numër i madh efektivësh qëndrojnë në gatishmëri në lulishten mes godinës mes kryeministrisë dhe Piramidës.

Krahas efektivëve në terren policia po monitoron protestën edhe përmes doneve.