AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 14:31

PROTESTA/ Studentët ndahen ne 3 grupe. Bllokojnë tre rrugë

PROTESTA/ Studentët ndahen ne 3 grupe. Bllokojnë tre rrugë

Studentët janë shpërndarë nga kryeministria dhe po përvijohen 3 grupe.

Disa do vazhdojnë të qëndrojnë poshtë zyrës së Ramës, një grup tjetër do bllokojnë Zogun e Zi dhe të tjerët rrugën pas bankës tek tregu dollarit.