AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 13:41

LAJM I FUNDIT/ Nis përplasja fizike mes studentëve dhe policisë, kërkojnë të rrethojnë kryeministrinë

Ka nisur përplasja fizike mes një grupi studentësh dhe policisë përpara godinës së kryeministrisë.

Duket se në këtë përplasje ka pasur qëndrime të ndryshme nga ana e studentëve, ku një pjesë kanë shtyrë dhe njëri-tjetrin.

Studentët janë shprehur më herë se do të kishte një lëvizje surprizë nga ana e tyre, po nuk dihet nëse kjo synonte rrethimin e kryeministrisë.

Një pjesë e studentëve kanë hedhur thirrjet: Mos na provokoni, mos na provokoni!