AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 18:06

Qarku i Kukësit “pushtohet” nga bora, ja akset problematike

Qarku i Kukësit “pushtohet” nga bora, ja akset problematike

Që prej orës 14:00 te mesdites i gjithë qarku i Kukësit është përfshirë nga reshjet e borës me intensitet te larte . Lartësia e saj në qytetin Kukësit është 15 cm, në Krumë 12 cm ndërsa në B.Curri 30 cm. Valbone 45 cm. Edhe për shkak të temperaturave nën zero problemet e para janë shfaqur në qarkullimin e mjeteve.

Sipas informacionet e fundit nga Kryepleq të fshatrave të ndryshëm të qarkut të Kukësit keto janë akset problematike:

Kukes -Ura Topojanit e hapur vende-vende me vershtersi

Ura Topojanit -Shishtavec e bllokuar

Ura Topojanit -Novosej e bllokuar

Ura Topojanit – Kollovaoz e bllokuar

Ura Topojanit- Shtreze e bllokuar

Ura Topojanit -Cernaleve e bllokuar

Ura Topojanit -Oreshke e bllokuar

Ura Topojanit- Brekij e bllokuar

Ura Topojanit – Turaj e Bllokuar

Ura e Topojanit Nimçe e bllokuar

Ura Topojanit-Topojan e bllokuar

Fush-Dugagjin -Surroj e bllokuar

Kukes -Bushtrice e hapur ,vende vende me Vershtersi

Kukes -Diber me vershtersi dhe zinxhire

Kukes -Has e hapur

Has -Bajram Curr me vershtersi dhe Zinxhire

Rreshen -Morine ( rruga e Kombit) e hapur po punohet me 14 borpasteuse dhe 40 punojes ne gadishmeri .

Policia rrugore keshillon te gjith drejtuesit e mjeteve,te kene goma dimrore dhe zinxhire.