AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 17:46

Lirohet qarkullimi te “Zogu i Zi”, studentët nisen drejt Kryeministrisë

Lirohet qarkullimi te “Zogu i Zi”, studentët nisen drejt
Studentët për 13 ditë radhazi kanë vijuar protestën e tyre, përpara Kryeministrisë, duke kërkuar që të plotësohen 8 kërkesat e tyre.

Pas më shumë se tri orë bllokim, është liruar qarkullimi tek “Zogu i Zi”, studentët që kishin bllokuar qarkullimin e mjeteve, janë larguar prej aty dhe janë drejtuar drejt Kryeministrisë, ku do të vijojnë protestën.