AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 18:03

Rama takim me pedagogë të Universitetit të Gjeologji Minierave

Rama takim me pedagogë të Universitetit të Gjeologji Minierave

Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me pedagogët e Universitetit të Gjeologji Minierave.

Mësohet se takimi ka disa minuta që ka nisur dhe zhvillohet pa praninë e mediave.