AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 16:20

Taksa ndaj Serbisë, tensione mes Haradinajt dhe Mogherinit

Taksa ndaj Serbisë, tensione mes Haradinajt dhe Mogherinit

Nuk ka pasur konferencë të përbashkët mes delegacionit të Kosovës të udhëhequr nga kryeministri Ramush Haradinaj dhe atij të Bashkimit Evropian, i cili udhëhiqej nga Federica Mogherini.

Ende nuk dihen arsyet e anulimit të kësaj konference. Në orarin e Komisionit Europian ishte parashikuar që takimi të zhvillohet rreth orës 15:00. Pastaj është shtyrë për në orën 15:30 dhe tani në faqen zyrtare nuk figuron se nëse  do të zhvillohet kjo konferencë.

Burime të Radio Televizionit të Kosovës kanë konfirmuar anulimin e konferencës së përbashkët të Haradinajt me Mogherinin e Hahnin. Burime të pakonfirmuara kanë folur për tensione gjatë takimit dhe për këtë është bërë tarifa ndaj mallrave të Serbisë.