AKTUALITET, 20 Qershor 2019, 13:04

Arta Marku “ndezi” socialistët, këshilla e Kujtim Gjuzit: Më e kujdesshme Prokurore


Deputeti Kujtim Gjuzi në seancën e sotme plenare nuk i ka kursyer akuzat ndaj Prokurores së Përgjithshme të Përkohshme Arta Markut.

Po ai është kapur edhe me veshjen e saj, pasi kjo e fundit ishte veshur në seancën e sotme me ngjyrën mavi.

“A do të ishte e drejtë të gjykohej nga veshja mavi, ajo është një grua, mund të zgjedhë ç’të dojë, por sot duhet të ishte më e kujdesshme në veshje”- tha ai.

Më tej Gjuzi vijoji me komentet e tij për arrestimin e Bardh Spahisë.

“Ajo vjen këtu dhe ne kemi të arrestuar ish deputetë, unë i bëj pyetjen, por mirë Bedri Spahiu doni të bëni ju? Ju vini nga shtresa e të përndjekurve politikë, si ka mundësi që të tentoni të arrestoni opozitën që zgjodhi të dilte dhe të protestonte në rrugë”- tha Gjuzi, duke i kërkuar përgjigje edhe për përgjimet e publikuara së fundi nga BILD.