AKTUALITET, 12 Mars 2019, 13:12

Vendi në krizë politike,Rama darkë pune me ministrat në Elbasan

Vendi në krizë politike,Rama darkë pune me ministrat në

Situata politike në vend, zgjedhjet lokale dhe kongresi i 23 marsit kanë bërë që kryeministri Edi Rama të grumbullojë energjitë.

Rama mbledh nesër në darkë pune në Elbasan, ministrat, kryesinë e PS dhe deputetët.

Darka e Ramës me ekipin socialist nesër në 18:30 në Elbasan.