AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 11:41

Thirrja e studentit të verbër për Facebook-un e Ramës

Thirrja e studentit të verbër për Facebook-un e Ramës

Mes studentëve që marrin fjalën para kryeministrisë diferencën e ka bërë një protestues i verbër që i ka bërë një thirrje origjinale të singjashmëve të tij. Me kokën ulur por me zërin kumbues ai tha: “Mos i lexoni statuset e Ramës por futuni tek Facebook i tij dhe shkruani të gjithë vetëm një fjalë: “plotëso kërkesat”.