AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 11:47

Vargjet tallëse për Lindita Nikollën që ushtojnë në kor para kryeministrisë

Vargjet tallëse për Lindita Nikollën që ushtojnë

Ministrja e arsimit Lindita Nikolla që thuhet se i ka dorëzuar dorëheqjen në fletë të bardhë dhe pa datë Edi Ramës ka vazhduar të jetë targeti i talljeve të studentëve protestues.

Pas sloganeve dhe memeve sot radhën e kanë pasur vargjet. Studentët kanë kënduar në kor para kryeministrisë :

Lindita Nikolla

na nxorri nga shkolla

Plotëso çdo kërkesë

Mesatarja 5.5.