AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 19:20

Mbledhja e Ramës me pedagogët tek Gjeologjia, reagon unioni studentor: E turpshme!

Pas lajmit se kryeministri Rama ka mbledhur pedagogët tek fakulteti i Gjeologjisë, ka ardhur dhe reagimi i unionit të këtij fakulteti.

Përmes një postimi në rrjetet socialae, Unioni Studentor i Gjeologji Minierave ban me dije se asnjë studentë nuk ka marrë pjesë me pëlqimin e tyre në këtë mbledhje turpshme sipas tyre në ambientte e këtij fakulteti.

Ndërkohë u bëhet thirrje studentëve që të vazhdojnë rezistencën e tyre deri në tërheqjen e ligjit për arsimin, si pikënisje për plotësimin e kërkesave të studentëve.