LIFESTYLE, 28 Shtator 2022, 14:44

Charlize Theron: Nuk jam aq e famshme sa Kim Kardashian

Charlize Theron: Nuk jam aq e famshme sa Kim Kardashian

Charlize Theron po tregohet e sinqertë për jetën e saj profesionale. Aktorja, foli me Harper’s Bazaar mbi përvojën e saj pas 25 vitesh në Hollywood.

“Ndjehem sikur jam në një vend ku është ashtu siç është”, tha Theron për karrierën e saj. “Mendoj se të punosh më shumë nuk do të ndryshojë nivelin tim të famës. Thjesht ka qenë gjithmonë një udhëtim mediokër. Unë kurrë nuk kam qenë një nga ata njerëz që janë në nivelin e Kim Kardashian”, u shpreh Theron.

“Shumica e të 20-ave të mia, dhe ashtu si u rrita, ishte shumë. Ishte një kohë kur duhej të ishe i zhurmshëm për të gjetur pak hapësirë ​​në dhomë”, tha ajo. “Nuk më pëlqen të jem ai person. Megjithatë ka pasur një moment në jetën time ku kjo ishte mënyra e vetme që dija që funksiononte.”

Charlize Theron hapi kompaninë e saj të prodhimit, Denver & Delilah, në 2003. “Të mos kesh absolutisht asnjë kontroll mbi atë që ke veshur është një gjë që  më mërziti për vite me rradhë,” rrëfeu aktroja.

“Ka një luftë të natyrshme tek unë që të dua të krijoj ambiente që do të doja t'i kisha 30 vjet më parë kur fillova”, tha ajo. “The Old Guard,”, të cilën Theron e prodhoi, kishte një  ekip dhe kast aktorësh,që ishte 85 për qind gra, për të cilat ajo vuri në dukje se ishte krenare.