LIFESTYLE, 25 Shtator 2022, 15:06

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të ndryshonin modelin e flokëve

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Fytyra juaj mund të jetë e ndryshme në varësi të modelit të flokëve. Edhe gjatësia ka rëndësi, tregojnë studimet. E njëjta gjë vlen edhe për të famshmit. Shikoni si do të dukeshin 8 të famshëm me flokë dhe modele flokësh që nuk jemi mësuar t’i shohim.

Angelina Jolie

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Cameron Diaz

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Jennifer Lawrence

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Robert Pattinson

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Zendaya

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Jenifer Lopez

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Leonardo di Caprio

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të

Ben Affleck

Si do të dukeshin tetë të famshëm nëse do të