AKTUALITET, 17 Shtator 2018, 16:42

Arrestohet shqiptari 35-vjeçar me 2.5 kg heroinë në Milano

Arrestohet shqiptari 35-vjeçar me 2.5 kg heroinë në Milano

Karabinierët e Milanos kanë arrestuar një shqiptar 35-vjeçar shpërndarës droge, të cilit iu sekuestruan 2.5 kilogramë heroinë.

Polica e ka kapur në flagrancë me 1 kilogram heroinë me vete, ndërkohë që një sasi tjetër prej 1.5 kilogramësh iu gjet në shtëpi, bashkë me tetë mijë euro dhe gjashtë kile substancë për përzierjen e heroinës.

Shqiptari nuk ka precedentë penalë, ndonëse ishte njohur për karabinierët.

Në korrik ata e kishin ndaluar, por pa i gjetur asgjë të paligjshme në atë kohë.