AKTUALITET, 17 Shtator 2018, 15:27

"Ki kujdes Salvini!", kërcënohet ministri i Brendshëm

"Ki kujdes Salvini!", kërcënohet ministri i Brendshëm

"Ki kujdes, Salvini!". Kjo është shkruar në qendrën historike të Campagna (Salerno), e shoqëruar me vizatimin e një kafke.

Incidenti u zbulua nga aktivistët e Lega-d, partisë së ministrit të Brendshëm të Italisë që, siç u shpjegua nga koordinatori lokal Mariano Falcone, u bë edhe një denoncim në Prokurori.

Gjatë fushatës, 29 dhe 30 shtator, në takimin rajonal të Lega-s, mund të marrë pjesë edhe ministri italian.

/TPZ.AL/