AKTUALITET, 30 Gusht 2022, 16:51

“Ballkani i Hapur”, Meta: Çdo nismë jotransparente ka efekte negative! Procesi i Berlinit duhet të mbështetet nga të gjithë vendet e rajonit

“Ballkani i Hapur”, Meta: Çdo nismë jotransparente ka

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta i ndalur tek “Ballkani i Hapur” është shprehur se çdo nismë jotransparente dhe përçarëse i shërben protagonizmit dhe dominimit të një vendi në dëm të vendeve të tjera në rajon.

“Çdo nismë jotransparente dhe përçarëse që i shërben protoganizmit dhe dominimit të një vendi në dëm të vendeve të tjera në rajon vetëm efekte negative mund të ketë.”, shkruan ai.

Ndër të tjera Meta thekson se është Procesi i Berlini ai që duhet të marrë mbështetjen e të gjitha vendeve të rajonit.

“Ballkani i Hapur”, Meta: Çdo nismë jotransparente ka