AKTUALITET, 30 Gusht 2022, 14:35

Dyshohen se vodhën furgonin me ndihma, lihen në burg katër punonjësit e bashkisë së Pogradecit

Dyshohen se vodhën furgonin me ndihma, lihen në burg katër

Katër punonjësit e bashkisë së Pogradecit që dyshohen se vodhën ndihmat humanitare që erdhën nga Gjermania për spitalin dhe institucionet arsimore, janë lënë në burg nga gjykata.

Prokuroria ka kërkuar masën e sigurisë arrest me burg për të katër të ndaluarit të cilet akuzohen për vjedhje, duke shpërdoruar detyrën e kryer ne bashkëpunim, mase e cila u pranua nga gjykata.

Tri ditë më parë policia e Pogradecit arrestoi përgjegjesin e rrugëve rurale dhe 3 punonjës të Ndërmarrjes së Shërbimeve publike të bashkisë së Pogradecit, Reshit Fraholli; Raif Mucka; Bektash Xhudellari; Marsel Mucllari pas denoncimit për vjedhjen e ndihmave.