SPORT, 8 Korrik 2018, 17:47

Eleminimi nga Kupa e Botës, Papa “ngushëllon” tifozët brazilianë

Eleminimi nga Kupa e Botës, Papa “ngushëllon” tifozët

Brazili dhe Argjentina janë rivalë të përjetshëm në Botëror por edhe në Kupën e Amerikës. Në ditën e sotme gjatë meshës Papa pa së në sheshin Shën Pjetër të Vatikanit kishte dhe disa njerëz me flamuj të Brazilit.

Ai ka folur për ta duke u thënë: "Shoh që paska këtu disa tifozë të Brazilit. I përshëndes nga këtu dhe iu them që të mos mërziten. Vjen Botërori tjetër”. Papa edhe pse është tifoz me Argjentinën, kjo nuk është bërë pengesë që ai tu qëndrojë afër tifozëve të Brazilit dhe ti ngushëllojë ata.