SPORT, 7 Korrik 2018, 18:09

Nuk shënoi për Anglinë, por realizoi pritje fantastike: Pikford, “Lojtari i ndeshjes”

Herri Meguajër (30’) dhe Dele Alli (59’) shënuan dy golat e fitores 2-0 të Anglisë ndaj Suedisë, por “Njeriu i ndeshjes” u zgjodh portiere i “Tre Luanëve”, Xhordan Pikford, i cili me pritjet e tij të mrekullueshme u mohoi disa gola Suedisë.

/TPZ.AL/