AKTUALITET, 17 Shtator 2018, 20:30

Shkolla në kohën e komunizmit në Shqipëri, foto të rralla

Sot të gjithë shkollat e vendit kanë hapur dyert për të pritur nxënësit në vitin e ri. Teksa pamë paraqitjen e parë të tyre me veshje nga më të ndryshmet dhe smartfona në duar, brezi i vjetër kujtoi ditën e parë të shkollës në kohën e tyre. Më poshtë disa fotografi të rralla të cilat do t’ju “zhysin” në nostalgji.

[caption id="attachment_151461" align="alignnone" width="906"] ALBANIA. Korce. School. 1995.[/caption]

[caption id="attachment_151463" align="alignnone" width="1017"] ALBANIA. Ksamil. School. 1990.[/caption]

[caption id="attachment_151465" align="alignnone" width="1013"] ALBANIA. Saranda. School exercises.1990.[/caption]

[caption id="attachment_151466" align="alignnone" width="758"] ALBANIA. 1991.[/caption]

[caption id="attachment_151467" align="alignnone" width="436"] ALBANIA. 1991.[/caption]

[caption id="attachment_151468" align="alignnone" width="1010"] ALBANIA. Saranda. School children with their teacher. 1990.[/caption]

[caption id="attachment_151473" align="alignnone" width="1022"] ALBANIA. Tirana. Nursery kids. 1990.[/caption]