AKTUALITET, 3 Korrik 2022, 14:17

Zjarr në malin e Terrovicës, digjen 15 hektarë pyll, rrezikohen dy banesa

Zjarr në malin e Terrovicës, digjen 15 hektarë pyll, rrezikohen

Mali në Terrovicës së Lezhës është përfshirë nga zjarri.

Flakët kanë përfshirë malin që lidhet me fshatin Bend në kufi me Shkodrën deri tani janë djegur deri 15 hektar pyll me bimësi, shkurre dhe pisha.

Zjarri po përhapet me përmasa të mëdha ndikuar edhe nga era që fryn. Në vendngjarje ndodhen dy zjarrfikëset dhe policia e shtetit por është e pamundur ndërhyrja sepse terreni është shumë i vështirë.

Flakët e zjarrit rrezikojnë dy banesat në afërsi të fshatit Bend.