AKTUALITET, 2 Korrik 2022, 22:54

Berisha: Ramën e mbështesin Soros, Vuçiç dhe Erdogan! Kjo është Republika e Sorosit, kemi krijuar frontin për shpëtimin e Shqipërisë!

Berisha: Ramën e mbështesin Soros, Vuçiç dhe Erdogan!

Sali Berisha thotë se Edi Rama ka mbështetje nga Sorosi, Vuçiç dhe Erdogan, ndaj ka krijuar "Frontin për Shpëtimin e Shqipërisë". 

Berisha deklaroi gjatë një takimi virtual me diasporën, se Turqia po kërkon të emërojë edhe kreun e Komunitetit Musliman në Shqipëri, por se kjo gjë nuk do të lejohet. 

Më tej, ai deklaroi se Shqipëria është de facto "Republika e Sorosit". 

"Siç e dini kemi krijuar frontin për shpëtimin e Shqipërisë. Ky front do vazhdojë të shtrihet dhe zgjerohet në diasporë dhe emigracion.

S'është betejë e lehtë. Qeveria e Ramës ka mbështetje Beogradin. E vërteta është edhe Stambollin, pasi kërkohet të na emërohet kreu i KMSH, çka nuk do të ndodhë. Mbështetja kryesore e tij është George Soros.

Shqipëria de fakto është republikë e tij, e Sorosit. Të gjitha organizatat e shoqërisë civile të sponsorizuara prej tij janë leva të PS. Në vend që të shërbejë si kanal frymëmarrës për demokracinë, bëjnë të kundërtën e saj.

Ky multimiliarder krijoi pas largimit të PD nga pushteti të ashtuquajturin tru të reformës në drejtësi, e vendosi në kontroll të plotë të ekzekutivit drejtësinë shqiptare."-tha Berisha.