AKTUALITET, 2 Korrik 2022, 13:43

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë ndodhi në ceremoninë në kuadër të 100-vjetorit të marrëdhënieve me Shqipërinë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

Ambasada Amerikane në Tiranë ka përkujtuar ditën e 246-të të Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara dhe 100-vjetorin e marrëdhënieve me Shqipërinë.

Në një ceremoni të veçantë, diplomatja amerikane Yuri Kim ka bërë bashkë politikën shqiptare, të majtë dhe të djathtë, dhe jo vetëm, për t’iu bashkuar festimeve për këtë ditë të shënuar.

Mesazhi i Yuri Kim

“Teksa mendojmë për 100-vjetorin e marrëdhënieve SHBA-Shqipëri këtë vit dhe 30-vjetorin e përfundimit të komunizmit, le t’i kujtojmë njëri-tjetrit rolin dhe përgjegjësinë solemne që të gjithë ne këtu kemi për të çmuar, ruajtur, mbrojtur, forcuar, dhe bashkëndarë demokracinë – demokracinë për të cilën secili nga popujt tanë – amerikanë dhe shqiptarë – kanë luftuar aq shumë. Unë shpresoj se do të vazhdojmë t’a nxisim njëri-tjetrin për ta kapur historinë, për ta jetuar dhe për t’i dhënë formë historisë sonë në mënyrën veprore – në Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëri.

Gëzuar! Edhe një qind”!

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë

FOTO/ Yuri Kim bën bashkë politikën shqiptare, çfarë