AKTUALITET, 12 Mars 2019, 09:24

Mjekët e Shkodrës dalin në protestë: Ndaloni dhunën ndaj bluzave të bardha/ VIDEO

Mjekët e Shkodrës dalin në protestë: Ndaloni dhunën

Gjatë ditës së sotme mjekët e spitalit të Shkodrës janë solidarizuar me kolegët e tyre, kundër dhunës ndaj mjekëve.

Mjekët po zhvillojnë një protestë përpara spitalit të Shkodrës për t’i thënë “ndal” dhunës ndaj bluzave të bardha dhe për të respektuar punën dhe kontributin e tyre në shërbim të shoqërisë.