LIFESTYLE, 19 Shtator 2023, 18:56

Koha e fotove familjare, Rihanna zbulon portretin e djalit të porsalindur

Koha e fotove familjare, Rihanna zbulon portretin e djalit të porsalindur

Rihanna dhe A$AP Rocky po gëzojnë prindërimin për të dytën herë – duke treguar me krenari familjen e tyre të plotë me një set fotosh të mrekullueshme.

Çifti i famshëm, që sapo është gëzuar me një djalë të dytë, Riot Rose, në muajin gusht, pozoi për disa foto të ëmbla në shtëpi, me foshnjën disajavëshe dhe djalin e madh, RZA.

E gjithë familja duket shumë e lumtur dhe, me siguri, këto foto mund të konkurrojnë mes imazheve më të mira në të gjithë Hollywood-in.

Koha e fotove familjare, Rihanna zbulon portretin e djalit të porsalindur

Prindërit e rinj tërhoqën vëmendjen edhe me stilin në veshje. RiRi, me xhins blu dhe babai, po ashtu i veshur me pantallona xhins dhe një kanotierë të bardhë.

Vogëlushi RZA kishte veshur gjithashtu xhinse … E gjithë familja duket e adhurueshme. Sa për Riot … le të themi që sapo ka nisur “të sfidojë” vëllanë e madh për buxhetin e departamentit të veshjeve. Një kostum salmon, mbi të cilin prindërit e rinj kishin hedhur një batanije.