AKTUALITET, 24 Gusht 2022, 09:22

Bonusi i bebes, Rama: Për këtë vit e kanë përfituar mbi 22 mijë fëmijë

Bonusi i bebes, Rama: Për këtë vit e kanë përfituar mbi

Kryeministri Edi Rama ka zbuluar se bonusi i bebes për këtë vit ka shkuar 22,822 fëmijë.

Në një postim në rrjetet sociale, kreu i qeverisë me këtë shifër ka zgjedhur të urojë një ditë të mbarë për të gjithë ndjekësit e tij.

“MIRËMËNGJES 

dhe me kënaqësinë se për këtë vit mbështetja me Bonusin e Bebes u ka shkuar 22,822 fëmijëve, ju uroj një ditë të bukur ”, shkruan Rama.

Kujtojmë se bonusi i bebes jepet nga qeveria nga janari i viti 2019.

Çeku i bebes lëshohet nga Ministria e Shëndetësisë pas regjistrimit të të porsalindurit në zyrat e gjendjes civile.

Prindërve u jepet 40,000 lek për fëmijën e parë 80,000 lek për fëmijën e dytë; 120,000 lek për fëmijën e tretë dhe më tej.