AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 13:37

“Amnistia e dytë brenda katër muajve”, Berisha: Aktakuza për Beqajn e firmosur në zyrën e Ramës, tallje me shqiptarët

“Amnistia e dytë brenda katër muajve”, Berisha: Aktakuza

Në një deklaratë për mediat, Sali Berisha ka deklaruar se aktakuza për Ilir Beqajn, është shkruar në zyrën e Ramës.

Sipas tij kjo aktakuzë është tallje e ulët dhe cinike për shqiptarët, sepse është amnistia e dytë brenda katër muajve për Beqajn.

“Aktakuza për Ilir Beqajn e shkruar n zyrat e Ramës është tallje e ulët cinike me shqiptarë. Dëshmi e shndërrimit të SKAP në një organizatë të rrezikshme kriminale për shoqërinë shqiptare.

Është amnistia e dytë brenda katër muajve për hajdutin Ilir Beqaj, dhe mbrapa tij Edi Rama. Aktakuza për shpërdorim detyrë se nuk parandaloi konfliktin e interesit dhe se nuk ka konstatuar kostot e fryra është një tallje e ulët cinike për shqiptarët”, tha Berisha.