AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 11:36

A është përjashtuar Arben Ahmetaj nga grupi parlamentar i PS? Ja si përgjigjet Çuçi

A është përjashtuar Arben Ahmetaj nga grupi parlamentar i PS? Ja

Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, gjatë fjalës së tij për mediat, pas përfundimit të seancës për miratimin në parim të buxhetit, ndër të tjera u pyet edhe për faktin nëse, Arben Ahmetaj, i cili është në kërkim nga  drejtësia është përjashtuar nga Grupi Parlamentar.

Çuçi tha se Ahmetaj vazhdon të jetë pjesë e grupit dhe se ai ka punë me drejtësinë, por nuk është prezent.

“Ahmetaj, nuk është përjashtuar nga grupi parlamentar i PS. Ai ka punë me drejtësinë, por ai nuk është prezent” tha shkurtimisht Çuçi.