AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 13:28

Ambasadori i ri i Katarit paraqet letrat kredenciale te presidenti Beqaj

Ambasadori i ri i Katarit paraqet letrat kredenciale te presidenti Beqaj

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, priti sot Ambasadorin e ri të Shtetit të Katarit në Tiranë, Sh. T. Z Jabor Ali Hussein Al Hawashela Al Dossari, me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale.

Presidenti Begaj i uroi mirëseardhjen z. Jabor Ali Hussein Al Hawashela Al Dossari, duke pranuar dhe Letër Kredencialet si Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Katarit në Shqipëri.

Kreu i Shtetit garantoi mbështetjen e tij për vazhdimësinë e traditës së mirë disavjeçare të bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Katarit.