AKTUALITET, 20 Nëntor 2023, 13:03

Deputeti i PD-së së Bashës akuzon kolegët e opozitës: Vetë e ndezin e vet e fikin zjarrin në Parlament! Distancohemi nga dhuna dhe bojkoti!

Deputeti i PD-së së Bashës akuzon kolegët e opozitës:

Deputeti i PD-së së Bashës, Arbi Agalliu ka komentuar zhvillimin e seancës plenare gjatë ditës së sotme, ku ka akuzuar kolegët e opozitës për ndezjen e flakadanëve dhe kaosit të krijuar në Kuvend.

Në një deklaratë për mediat ai është shprehur se parlamenti i Shqipërisë do tw duhej të zhvillonte seancën më të rëndësishme të këtij viti mbi projektbuxhetin, por “sot nuk u kuptua kush e ndizte flakën e kush e fikte flakën”.

Reagimi i Arbi Agalliut

Shqiptarët e kanë kuptuar qartë se vetë e ndezin e vet e fikin zjarrin në Parlament, sepse disa kanë halle e probleme personale me drejtësinë, sidomos me SPAK-un, e disa të tjerë përfitojnë për të kaluar në vetëm 10 minuta dhe pa asnjë diskutim, projekt buxhetin për vitin 2024.

Përshëndetje te nderuar qytetarë!                                                                

Sot parlamenti i Shqipërisë do duhej të zhvillonte seancën më të rëndësishme të këtij viti.

Sot në Parlamentin e Shqipërisë do duhej të diskutohej mbi projektbuxhetin.

Të diskutohej mbi shpenzimet marramendëse të kësaj qeverie ku shumica e tyre shkojnë për PPP e koncesione korruptive dhe aspak për hallet dhe problemet reale të qytetareve.

Sot në parlamentin e Shqipërisë nuk u kuptua kush e ndizte flakën e kush e fikte flakën.

Në të vërtetë, shqiptarët tashmë e kanë kuptuar qartë se vetë e ndezin e vet e fikin, sepse disa kanë halle e probleme personale me drejtësinë, sidomos me SPAKUN, e disa të tjerë përfitojnë për të kaluar në vetëm 10 minuta dhe pa asnjë diskutim, projekt buxhetin për vitin 2024.

Të dashur qytetar!

Janë rreth 7 miliard euro të cilat janë parashikuar të shpenzohen në 2024. Asnjë hapësirë e lejuar në seancë plenare dhe në komisione parlamentare për të diskutuar lidhur me këto shpenzime. Arsyeja është e qartë se kush e pengon dhe se kush i jep oksigjen kujt. Një skenar i përbashkët bllokimi.

Partia Demokratike, distancohet fort nga dhuna dhe bojkoti.

Partia Demokratike vijon në shërbim të qytetarëve, jo vetëm me dorëzimin e amendamenteve por edhe me denoncimin çdo ditë të këtij buxheti klientelist.

Ju faleminderit!