AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 09:14

Zjarr në kopshtin e fëmijëve në Lezhë

Zjarr në kopshtin e fëmijëve në Lezhë

Panik në një kopesh fëmijësh në Lezhë. Zjarri që përfshiu konviktin e shkollës “Kolin Gjoka” në Lezhë ka krijuar frikë dhe panik pasi në këto ambiente janë dhe fëmijët e kopshtit “Besëlidhja”.

Ngjarja ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm dhe për fat nuk ka persona të lënduar.

Të gjithë fëmijët që ishin në këto ambiente u nxorën jashtë.