AKTUALITET, 16 Dhjetor 2018, 21:43

Wikileaks: Ministri i Jashtëm maqedonas është agjent i CIA-s

Wikileaks: Ministri i Jashtëm maqedonas është agjent i CIA-s
Në Maqedoni “kryefjala” e mediave është bërë një raport sekret i publikuar në faqen e Wikileaks, ku nga të dhënat rezulton se ministri i Jashtëm, Nikolla Dimitrov është agjent i CIA-s amerikane. Sipas këtyre dokumenteve, të cilave nuk u është identifikuar ende autenticiteti, Dimitrov ka qenë operativ i fshehtë i CIA-s, që ka spiunuar ish-kryeministrin Nikolla Gruevski dhe ish-presidentin Branko Crvenkovski në vitin 2008, transmeton Shqip.