AKTUALITET, 17 Dhjetor 2018, 10:28

Protesta/ Edhe nxënësit e gjimnazit në Shkodër bojkotojnë mësimin

Protesta/ Edhe nxënësit e gjimnazit në Shkodër

Ndërkohë që studentët kanë bojkotuar tashmë prej 13 ditësh universitetin duke protestuar për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre, edhe nxënësit e gjimnazit “At Gjon Karma” në Shkodër, kanë vendosur të bojkotojnë mësimin.

Nxënësit e Shkollës së Mesme të Bashkuar “At Gjon Karma” Gur i Zipo do të bojkotojnë mësimin për shkak të kushteve higjeno-sanitare.

Ato kanë vendosur të zhvillojnë grevë 1 orëshe si shkak i mungesës së kushteve higjeno-sanitare. Shkolla sipas tyre është e amortizuar dhe shiu futet brenda.