SPORT, 12 Maj 2022, 17:32

“Forbes”: Lionel Mesi është sportisti më i paguar në botë, CR7 në podium

“Forbes”: Lionel Mesi është sportisti më i paguar

Lionel Mesi është sportisti më i paguar në botë. Në raportin e revistës së specializuar “Forbes”, theksohet se si “Pleshti” ka fituar mbi 125 milionë dollarë paga, sponsorë, të drejta imazhi.

Në Top 10 janë edhe dy futbollistë të tjerë, pikërisht Kristiano Ronaldo në vendin e tretë me 115 milionë dhe Neymar, i katërti, me 95 milionë dollarë.

Kjo është renditja:

“Forbes”: Lionel Mesi është sportisti më i paguar