SPORT, 28 Maj 2023, 21:27

Dembele ka folur për ëndrrën e tij më të madhe

Dembele ka folur për ëndrrën e tij më të madhe

Ousmane Dembele ka folur në një intervistë për klubin Barca TV, ku ka folur për tema shumë të rëndësishme.

“Ëndrra ime më e madhe është të fitoj Champions League me Barcelonën, një klub që e dua shumë”.

“Messi është një legjendë absolute për Barcelonën dhe ta shohim atë sërish me ne do të ishte një përvojë e jashtëzakonshme”.

“Unë isha gjithashtu viktimë e racizmit. Shumë herë ne, lojtarët në fushë, pyesnim njëri-tjetrin nëse i kemi dëgjuar vërtet këto thirrje… Kjo ka disa vite që po ndodh, duhet disi të përgjigjemi.