LIFESTYLE, 6 Maj 2022, 19:23

Ukraina pretendente kryesore për të fituar Eurovisionin, një nga këngëtarët ka mbetur në luftë

Ukraina pretendente kryesore për të fituar Eurovisionin, një nga

Ukraina është favorite për të fituar Eurovision javën e ardhshme.

Sipas "The Guardian", Kalush Orchestra, një grup që ndërthur folklorin tradicional dhe hip-hopin, po konkurron me këngën “Stefania”, e cila është bërë himn në Ukrainë.

E shkruar nga Oleh Psiuk si nderim për nënën e tij, Stefania është gjithashtu më e klikuara në YouTube në mesin e 35 shteteve të ndryshme.

Grupit prej gjashtë personash iu dha leje e veçantë për të udhëtuar në Torino të Italisë, ndërsa një nga anëtarët ka qëndruar në Ukrainë për të luftuar kundër rusëve.