LIFESTYLE, 3 Maj 2022, 20:11

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Kuvendi është mbledhur këtë të martë, për të dëgjuar presidentin e Ukrainës, Zelensky.

Por nuk ka qenë vetëm Zelensky ai që i ka “bashkuar”.

Shiu ka bërë që disa deputetë socialistë e demokratë, ndryshe nga sa shfaqen në sallë, agresivë e të ashpër, të përfundojnë në çadrat e njëri-tjetrit.

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)

Shiu “bën bashkë” deputetët e PS dhe PD (foto)