LIFESTYLE, 5 Maj 2022, 11:57

Nis dëshmia e Amber Heard, rrëfen anën e errët të lidhjes me Johnny Depp

Nis dëshmia e Amber Heard, rrëfen anën e errët të

Amber Heard ka thënë një gjykatë se Johnny Depp e ka goditur në mënyrë të përsëritur gjatë zemërimeve të nxitura nga droga dhe alkooli. Në javën e katërt të gjyqit, Heard pretendoi se dhuna filloi në vitin 2012.

Në dëshminë e tij, Depp mohoi çdo keqbërje.

Gjatë disa orësh dëshmi në gjykatë dje, Heard kujtoi ndërveprimet e saj të para me Depp në xhirimet e filmit të vitit 2011 “The Rum Diary” në Puerto Riko. Dyshja u rilidhën në një turne shtypi për filmin disa kohë më vonë, gjatë të cilit Heard tha se ata “ranë në dashuri”.

Lumturia e fazave të hershme të marrëdhënies së tyre, shtoi Heard, mbaroi shpejt nga komentet nënçmuese që ai filloi të bënte në vitin 2012 – në të njëjtin vit që ajo pretendon se Depp e goditi për herë të parë.

Në një dëshmi emocionale, Heard tha se kjo ndodhi kur ata po bënin një bisedë normale dhe ajo qeshi me një tatuazh në krahun e tij që thoshte “Wino” – një ndryshim në një tatuazh që ai kishte bërë gjatë një lidhjeje të mëparshme me aktoren Winona Ryder.

“Unë qesha, sepse mendova se po bënte shaka”, kujton ajo. “Dhe ai më goditi në fytyrë.”

Depp mohoi që incidenti të ketë ndodhur dhe tha në dëshminë e tij se pretendimi “nuk kishte kuptim” për të.

Në dëshminë e saj të mërkurën, Heard u përpoq ta portretizonte Depp si dikë që mund të ishte i ngrohtë dhe i sjellshëm, por që zemërohej, ndonjëherë papritur, kur ishte nën ndikimin e alkoolit ose drogës. Ajo tha se ai u përpoq ta fshihte abuzimin e tij me substancat, që varionte nga pirja e pijeve alkoolike deri te marrja e sasive të mëdha të kokainës.

“Kishte akuza, akuza dhe më pas ai shpërthente,” tha Heard, duke shtuar se Depp e gjuante dhe i kthehej asaj. Pas zënkave, Heard tha se ai “zhdukej”.

Në dëshminë e tij, Depp tha se ai kurrë nuk e ka goditur Heard dhe e karakterizoi atë si dikë që kishte “nevojë” për konflikt dhe dhunë. Gjyqi pritet të vazhdojë edhe për të paktën një muaj.