LIFESTYLE, 13 Shtator 2023, 13:07

Prezantohet iPhone 15, revolucion në teknologji

Prezantohet iPhone 15, revolucion në teknologji

Kompania gjigande Apple ka prezantuar serinë më të re të iPhone.

Gjeneratën e 15-të të telefonave të mençur, Apple e sjell më të lehtë në peshë, më të hollë për nga gjerësia dhe më të shpejt.

Telefoni pritet të ketë bateri më të fortë dhe me jetëgjatësi më të madhe.

Kamera kryesore do të ketë 48 megapixel.

Telefoni ka sistem mbrojtës të qeramikës, është rezistent ndaj ujit dhe vije në ngjyra të ndryshme.

Apple ka njoftuar se çmimi për iPhone 15 do të jetë nga 799 dollarë, teksa çmimi i iPhone 15 Plus nis nga 899 dollarë.