LIFESTYLE, 9 Shtator 2023, 19:04

Konkurrenti në “ishull” e pranon hapur para vajzave: Kam tradhtuar, ja pse e bëra

Konkurrenti në “ishull” e pranon hapur para vajzave: Kam

Everaldo, djali më i ri i vilës së dashurisë, në një bisedë që ka zhvilluar me vajzat e “Love Island Albania”, është shprehur se ka tradhtuar dhe se ka qarë për dashurinë.

Në episodin e sotëm, ai ka vendosur të tregojë më shumë detaje për jetën e tij sentimentale.

“Po, kam tradhtuar, një person tradhton, sepse raporti ka mbaruar. Nga tradhtia lëndohesh edhe vetë, ndihesh shumë keq. Kur mbaron një raport tradhton. Unë kam qarë për dashurinë”,- është shprehur Everaldo.