AKTUALITET, 9 Dhjetor 2023, 21:32

Zgjidhet kryetari i degës së PD në Genova të Italisë

Zgjidhet kryetari i degës së PD në Genova të Italisë

Sekretari për diasporën në grupimin e Sali Berishës, Indrit Hoxha thotë se është zgjedhur kryetari i ri i degës së kësaj partive në Xhenova të Italisë.

“Zgjedhjet për kryetarin e PD Genova-Itali. Urime dhe suksese Mahmut Doçi për zgjedhjen si kryetar i degës! Morën pjesë 155 demokratë”, shkruan ai.