AKTUALITET, 16 Maj 2022, 20:23

Shpëtohet turisti që u rrëzua në Malin e Çikës, transportohet me helikopter drejt Tiranës

Shpëtohet turisti që u rrëzua në Malin e Çikës,

Turisti i cili  pak orë më parë kishte rënë në Malin e Çikës dhe lëshoi sinjalin SOS, është arritur të shpëtohet.

Ai ka pësuar dëmtime si pasojë e rënies në greminë.

Menjëherë në ndihmë të tij kanë shkuar forcat e policisë si dhe bonorë të zonës. Ndërkohë me anë të helikopterit ai është transportuar në Spitalin e Traumës në kryeqytet.

Deri në këto momenti nuk kemi informacione të detajuara nga ana e policisë për ngjarjen me turistin.