AKTUALITET, 16 Maj 2022, 19:15

Turistët bien nga Mali i Çikës në Vlorë, nisin kërkimet nga toka dhe nga ajri

Turistët bien nga Mali i Çikës në Vlorë, nisin

Një turist ka leshuar sinjalin SOS, pasi është rrëzuar dhe ndodhet i plagosur në majën e Qores në afërsi te malit të Çikës, në Vlorë.

Në ndihmë te tij kanë shkuar forcat e policisë së Deltës së Orikumit dhe një helikopter. Deri ne këto momente gjetja e tij është shume e veshtirë, teksa operacioni është në vijim e sipër.

Nuk dihet ende sa turistë janë dhe vendodhja e tyre e saktë.