AKTUALITET, 23 Shtator 2023, 08:39

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 99.2 lekë dhe do të shitet me 100.2 lekë.

Euro do blihet me 105.9 lekë dhe do të shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 109 lekë dhe do të shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do të blihet me 121 lekë dhe do të shitet me 122.2 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë