AKTUALITET, 22 Shtator 2023, 19:38

Humbën teksa eksploronin natyrën në Moglicë, banorët dhe policia gjejnë pas 2 orësh turistët francezë

Humbën teksa eksploronin natyrën në Moglicë, banorët

Gjashtë turistë francezë për rreth dy orë kishin humbur rrugën në pyjet e Dusharit në zonën e Moglicës, Maliq.

Mësohet se për rreth 2 orë kërkime turistët janë gjetur në gjendje të mirë shëndetësore.

Ata  u gjetën nga banorët e zonës që i njohin mirë ato rrugë, në mbështetje dhe nga policia. Turistët kishin shkuar me motorë dhe biçikleta.