SPORT, 6 Korrik 2018, 22:53

Nga 1-7 në 1-2, Brazili, 1459 ditë për të përjetuar dramën e dytë

Nga 1-7 në 1-2, Brazili, 1459 ditë për të përjetuar

1459 ditë pas 1-7 kundër Gjermanisë përjeton Brazili sërish dramën e re në Kampionatin Botëror.

Pas 1-2 kundër Belgjikës janë pesë herë kampionët e Botës dhe mega-ylli Nejmar jashtë, duke pritur tashmë prej 16 vjetësh titullin e ri.

/TPZ.AL/